Κοπή Βασιλόπιτας 2016 με την "Νεανική Επιχειρηματικότητα"
9 ΦΕΒ 2016

Η εταιρία μας ήταν παρόν στην εκδήλωση της «Νεανικής Επιχειρηματικότητας» στην ετήσια κοπή βασιλόπιτας που έγινε στο restaurant Canteen τη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.

 

Η «Νεανική Επιχειρηματικότητα»  απευθύνεται σε όλους τους νέους και μελλοντικούς επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης με νέο άνοιγμα και σ’ αυτούς της Αθήνας. Ο στόχος είναι να φέρει σε επαφή νέους ανθρώπους που επιχειρούν ή θέλουν να επιχειρήσουν σε κάποιον τομέα έτσι ώστε να ανταλλάξουν τις απόψεις τους για διάφορα θέματα γύρω από την επιχειρηματικότητα καθώς και να δημιουργηθούν νέες καινοτόμες ιδέες και συνεργασίες. Τα μέλη μας μπορούν να λάβουν μέρος σε πλειάδα από δράσεις όπως σεμινάρια , ημερίδες , συναντήσεις και άλλα που θα βοηθήσουν να δικτυωθούν και να γνωρίσουν και άλλα άτομα με ίδια ενδιαφέροντα.

Η Unique Technology υποστηρίζει πάντα τις νέες και καινοτόμες ιδέες. Βρίσκεται κοντά με όποιον τρόπο μπορεί σε συλλόγους, ενώσεις και δράσεις με σκοπό το επιχειρείν, την εκπαίδευση την προώθηση ιδεών και πολιτισμού. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην συμμετέχει στην «Νεανική Επιχειρηματικότητα».

 

Συγχαίρουμε τον πρόεδρο Σταυρόπουλο Χρήστο και το διοικηρικό συμβούλιο της «Νεανικής Επιχειρηματικότητας» και τους ευχόμαστε η νέα χρονιά να τους δίνει δύναμη και νέες ιδέες.

 

Επίσης συγχαίρουμε τον τυχερό, μέλος του συλλόγου, νικητή ενός tablet 7” που πρόσφερε η εταιρία μας στην κλήρωση που έγινε και του ευχόμαστε ένα χαρούμε και τυχερό 2016 !

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

  • Παραλαβή service εντός 24ωρών και άμεση δωρεάν διάγνωση
  • Πληροφόρηση για τεχνολογικά νέα και καινοτομίες
  • Εξόφληση μέσω Επιτροπής Ερευνών και Τακτικού Προϋπολογισμού
Δείτε Περισσότερα Γίνε Μέλος