Από το 1998 μέχρι σήμερα συνεργαζόμαστε ανελλιπώς με το ΑΠΘ. Πλέον ανεπιφύλακτα μπορούμε να τονίσουμε ότι είμαστε οι μόνοι που γνωρίζουμε καλύτερα τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Κοινότητας.

Οι συνεργασίες με τις αντιπροσωπείες των προϊόντων πληροφορικής, μας επιτρέπουν να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις ποιότητας και τιμής. Συνεπώς είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες των Θεωρητικών Σχολών αλλά και αυτές τις πιο εξειδικευμένες των Θετικών και Πολυτεχνικών. Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται άμεσα γνωρίζοντας τις χρονικές δεσμεύσεις και απαιτήσεις που έχει η διδασκαλία.

Μεγάλη βαρύτητα δίνουμε όμως στην τεχνική υποστήριξη. Οι τεχνικοί της ομάδας μας είναι έτοιμοι σε τεχνογνωσία και εμπειρία, διαθέσιμοι εντός 24ώρου να επέμβουν. Τώρα πλέον με την νέα υπηρεσία μας Παραλαβή Service από το χώρο σας, ο Πανεπιστημιακός γίνετε μέλος και επωφελείται της αμεσότερης εξυπηρέτησης και τα νέα προνόμια που η εταιρία μας προωθεί.

Ο κάθε πανεπιστημιακός έχει την δική του μερίδα-καρτέλα στην εταιρία μας για να πληροφορείται άμεσα για τα προϊόντα που έχει αγοράσει αλλά και τα τιμολόγια που έχει κόψει μέσω ΕΛΚΕ ή Τακτικού Προϋπολογισμού.

Επίσης συμμετέχουμε υλικοτεχνικά και ως χορηγοί σε συνέδρια και ημερίδες, βοηθώντας και εμείς όσο μπορούμε στην επιτυχία αυτών των εκδηλώσεων, που σκοπό έχουν να προβάλλουν το Πανεπιστήμιο μας.

Σκοπός μας είναι να είμαστε συνεχώς δίπλα στον καθηγητή, στο Τμήμα, στο Εργαστήριο, στη Νησίδα, στην Γραμματεία, στη Βιβλιοθήκη, στον εργαζόμενο, και με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συνέπεια να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον τομέα της Πληροφορικής.

  • Τεχνική Υποστήριξη 24ώρες
  • Παραλαβή Service άμεσα από το χώρο σας
  • Υποστήριψη όλων των Θεωρητικών, Θετικών & Πολυτεχνικών Σχολών
  • Υποστήριξη νησίδων υπολογιστικών συστημάτων
  • Εντολές επιτροπής ερευνών & τακτικού προϋπολογισμού
  • Διάθεση προϊόντων πληροφορικής
Υπεύθυνοι Επικοινωνίας ΑΠΘ
Δημήτρης Παπαγγελής (papagelis@unique.gr) / Απόστολος Χριστοφόρης (christoforis@unique.gr)