Πωλήσεις Προϊόντων Πληροφορικής

Γνωρίζουμε τον προβληματισμό σας, όταν πρόκειται να προμηθευτείτε συσκευή πληροφορικής, υπολογιστή, οθόνη ή εκτυπωτή. Μεγάλη ποικιλία και προδιαγραφές περιπλέκουν την απόφασή σας , πωλητές χωρίς γνώσεις σας αποπροσανατολίζουν και ψευτοπροσφορές «παγίδες» ίσως και να σας εξοργίζουν.
sales

Φιλοσοφία μας δεν είναι απλώς να σας δώσουμε έναν πολυσέλιδο κατάλογο, για το λόγο αυτό ενώ είμαστε από τις μεγαλύτερες εταιρίες της πόλης μας, συνειδητά δεν γίναμε ακόμα ένα e-shop. Επιδιώκουμε την ενημέρωσή σας, σκιαγραφούμε τις ανάγκες σας και με την εμπειρία και τεχνογνωσία μας προτείνουμε ακριβώς τη συσκευή που σας καλύπτει, δίχως εκπτώσεις στην ποιότητα αλλά στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Κάθε εβδομάδα αναρτούμε πραγματικά έξυπνες αγορές και Ειδικές Προσφορές.

Καλύπτουμε οποιαδήποτε απαίτηση στην συναρμολόγηση σταθερού υπολογιστή από την απλή χρήση σε κείμενα και internet μέχρι τον gamer ή τον server του επαγγελματία.

Συνεργασίες με επώνυμες εταιρίας σε laptop και tablet αλλά και εκτυπωτές με απαιτήσεις απλής εκτύπωσης της εργασίας του μαθητή μέχρι τον έλεγχο εκτυπώσεων σε πολυμηχανήματα εταιριών.

Καλύπτουμε ανάγκες προβολής αλλά και απλής χρήσης οθονών. Δικτυακές ανάγκες απλού οικιακού χρήστη μέχρι την απομακρυσμένη ενημέρωση αρχείων και κλειστών κυκλωμάτων σε μία επιχείρηση.

Εκτός από τα επώνυμα καινούρια συστήματα μπορούμε να σας προτείνουμε και μεταχειρισμένα προϊόντα σε άριστη κατάσταση και εγγύηση αντικατάστασης.

Από το 1998 μέχρι σήμερα συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες αλλά και με τις δικές μας εισαγωγές εξασφαλίζουμε ανταγωνιστικές τιμές. Σε συνδυασμό με χρηματοδοτικά πακέτα μπορούμε να σας διευκολύνουμε στην αποπληρωμή των αγορών σας.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

  • Παραλαβή service εντός 24ωρών και άμεση δωρεάν διάγνωση
  • Πληροφόρηση για τεχνολογικά νέα και καινοτομίες
  • Εξόφληση μέσω Επιτροπής Ερευνών και Τακτικού Προϋπολογισμού
Δείτε Περισσότερα Γίνε Μέλος