Νέο pocket PC από την Intel
31 ΜΑΙ 2017

Με το Intel Compute Card η έννοια του υπολογιστή τσέπης αποκτά ένα νέο νόημα, με αρκετές δυνατότητες σε μία πολύ πρακτική συσκευασία. 

Το Intel Compute Card είναι μια πολύ ευέλικτη επιλογή, η οποία μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις ανάγκες του κατόχου του. Έτσι, μπορεί κανείς να προσαρμόσει έναν επεξεργαστή Intel Core i5 σε ένα gadget που έχει μέγεθος πιστωτικής κάρτας. Το Intel Compute Card, όπως παρουσιάστηκε στη φετινή έκθεση Computex στην Ταϊβάν, προσαρμόζεται σε μία βάση 94.5 x 55 x 5 χιλιοστών, η οποία έχει τις κατάλληλες θύρες σύνδεσης με περιφερειακά.

Ο πρώτος διαθέσιμος επεξεργαστής για το Intel Compute Card είναι ο Celeron N3450, με 64 GB χώρο αποθήκευσης eMMC, ακολουθεί ένας Pentium N4200, με ίδιο χώρο αποθήκευσης, ένας Intel Core i3 7ης γενιάς με εσωτερικό χώρο αποθήκευσης SSD στα 128 GB, ενώ το κορυφαίο μοντέλο είναι εκείνο με τον επεξεργαστή Intel Core i5 7ης γενιάς, πάλι με SSD 128 GB. Σε όλες τις περιπτώσεις η μνήμη RAM είναι στα 4 GB, ενώ υπάρχει ενσωματωμένος πομποδέκτης Bluetooth 4.2 και Wi-Fi.

Για να μπορέσει κανείς να χρησιμοποιήσει το Intel Compute Card θα πρέπει να το προσαρμόσει στην ειδική θήκη, με τις επιπλέον θύρες USB, εκ των οποίων οι δύο τουλάχιστον είναι USB 3.0, με Ethernet, DisplayPort και HDMI. Ήδη αρκετοί κατασκευαστές ετοιμάζουν λύσεις που να μπορούν να δεχτούν την Intel Compute Card.

πηγή pestaola.gr

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

  • Παραλαβή service εντός 24ωρών και άμεση δωρεάν διάγνωση
  • Πληροφόρηση για τεχνολογικά νέα και καινοτομίες
  • Εξόφληση μέσω Επιτροπής Ερευνών και Τακτικού Προϋπολογισμού
Δείτε Περισσότερα Γίνε Μέλος