Δραστηριοποιούμαστε από το 1998 στο χώρο της Ακαδημαϊκής κοινότητας. Ενεργά συμμετέχουμε σε συνέδρια και επιστημονικές ημερίδες προσπαθώντας να καλύψουμε υλικοτεχνικές ανάγκες για την επιτυχία των διοργανώσεων.

Πιστεύουμε στις δράσεις φοιτητικών συλλόγων και οργανώσεων που σκοπό έχουν την ειδίκευση, εκπαίδευση, δημιουργικότητα και την ψυχαγωγία ως μέσω επικοινωνίας και ανταλλαγής ιδεών.

Πήραμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε την υπηρεσία «uniQuersity». Σας καλούμε ως φοιτητές του Πανεπιστημίου της πόλης μας να ενισχύσετε με την συμμετοχή σας το εγχείρημά μας.

Στόχος μας είναι:
  • Η διοργάνωση events προσκαλώντας εταιρίες της πληροφορικής. Με την συμμετοχή σας θα ενημερωθείτε για καινούργια προϊόντα και υπηρεσίες. Θα γνωρίσετε νέες τεχνολογίες που θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην μελλοντική σας επαγγελματική σταδιοδρομία. Επίσης θα έρθετε σε επαφή με τις αντιπροσωπείες άμεσα έχοντας πιο αξιόπιστη πληροφόρηση.
  • Η διοργάνωση και χορηγία συγκεντρώσεων με σκοπό την προβολή ιδεών και εργασιών σας. Θα μπορέσουμε να συνδράμουμε υλικοτεχνικά για να προβάλετε το έργο σας.
  • Η διοργάνωση και χορηγία ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων (party, εκδρομών κα) για την καλύτερη γνωριμία μας και την ανταλλαγή απόψεων μας.
Χρειαζόμαστε την ορμή, το όραμα, τις ιδέες σας.
Χρειάζεστε την εμπειρία, τη συνέπεια μας.

Σας καλούμε να στηρίξετε το εγχείρημά μας. Πιστεύουμε ότι άμεσα θα μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε την υπηρεσία «uniQuersity».
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα τηλέφωνά μας.

Υπεύθυνος υπηρεσίας
Δημήτρης Παπαγγελής (papagelis@unique.gr) | Τηλ. Επικοινωνίας : 6950426940

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

  • Παραλαβή service εντός 24ωρών και άμεση δωρεάν διάγνωση
  • Πληροφόρηση για τεχνολογικά νέα και καινοτομίες
  • Εξόφληση μέσω Επιτροπής Ερευνών και Τακτικού Προϋπολογισμού
Δείτε Περισσότερα Γίνε Μέλος