Το χαρτί μας γίνεται digital !
18 ΙΑΝ 2017

Στο ετήσιο Consumer Electronics Show (CES), η Dell παρουσίασε μεταξύ άλλων το Canvas, μια επίπεδη επιφάνεια διαγωνίου 27 ιντσών επιστρέφοντας στον παραδοσιακό τρόπο δημιουργικής εργασίας, όπως με το χαρτί και το μολύβι.

Το Dell Canvas ξεκίνησε ως πρότυπο του επονομαζόμενου «έξυπνου γραφείου» το 2014. Σήμερα, ορίζεται ως μια νέα κατηγορία τεχνολογίας έξυπνου χώρου εργασίας, με τη φιλοδοξία να αυξήσει την παραγωγικότητα των δημιουργών περιεχομένου και των σχεδιαστών. 

Ο έξυπνος χώρος εργασίας, με διαγώνιο 27 ίντσες και ανάλυση QHD, μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπό γωνία ή οριζόντια πάνω σε ένα γραφείο, κατά τέτοιο τρόπο ώστε οι επαγγελματίες να μπορούν να δημιουργούν, να επικοινωνούν και να εκφράζουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους με φυσικό τρόπο, όπως κάνουν με χαρτί και μολύβι. 

Το Dell Canvas αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Microsoft και μπορεί να βασιστεί πάνω σε πρακτικά οποιαδήποτε συσκευή με Windows 10. Το Dell Canvas συνεργάζεται αρμονικά με λύσεις λογισμικού από συνεργάτες των δυο εταιρειών όπως οι Adobe, Autodesk, AVID, Dassault Systems, SolidWorks και Microsoft, «με στόχο την απελευθέρωση της δημιουργικής ευφυίας όλων».

πηγή tech.in.gr

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

  • Παραλαβή service εντός 24ωρών και άμεση δωρεάν διάγνωση
  • Πληροφόρηση για τεχνολογικά νέα και καινοτομίες
  • Εξόφληση μέσω Επιτροπής Ερευνών και Τακτικού Προϋπολογισμού
Δείτε Περισσότερα Γίνε Μέλος