Εφαρμογή για τις Σπουδές στο ΑΠΘ
2 ΜΑΙ 2017

Η νέα εφαρμογή για κινητά myAuth αναπτύχθηκε από το Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τους εκπαιδευομένους φοιτητές του, με στόχο την άμεση προσωποποιημένη ενημέρωσή σου για όλα τα θέματα της φοιτητικής καθημερινότητας.

Διαβάστε περισσότερα: Εφαρμογή για τις σπουδές στο ΑΠΘ - iPaideia.gr

H εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Android στο Google Play Store από εδώ και παρέχει:

πληροφορίες για τα τρέχοντα μαθήματα και τους βαθμούς σου,προβολή των ανακοινώσεων που αφορούν τα μαθήματά σου στην υπηρεσία elearning.auth,προβολή του καθημερινού προγράμματος των μαθημάτων σου,οδηγίες για τις αίθουσες μαθημάτων και τον χώρο που βρίσκονται,ενημέρωση για το μενού της λέσχης, τα στοιχεία της γραμματείας σου κ.α,εξασφαλίζοντας, ταυτόχρονα, ότι η χρήση των στοιχείων του ιδρυματικού σου λογαριασμού γίνεται μόνο μέσα από τα ασφαλή κανάλια επικοινωνίας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΑΠΘ. Ταυτόχρονα, έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τη διάθεσή της και μέσω του App Store για συσκευές με λειτουργικό iOS.

Υπενθυμίζουμε ότι η πληροφοριακή εφαρμογή ΑΠΘ Mobile, η πρώτη εφαρμογή για κινητά που αναπτύχθηκε από το ΑΠΘ το 2012, συνεχίζει να είναι διαθέσιμη στο Play Store και στο App Store.

Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΑΠΘ
Τηλεφωνική εξυπηρέτηση: 2310 999000
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: support@auth.gr
Δικτυακός τόπος: http://it.auth.gr

Διαβάστε περισσότερα: Εφαρμογή για τις σπουδές στο ΑΠΘ - iPaideia.gr

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

  • Παραλαβή service εντός 24ωρών και άμεση δωρεάν διάγνωση
  • Πληροφόρηση για τεχνολογικά νέα και καινοτομίες
  • Εξόφληση μέσω Επιτροπής Ερευνών και Τακτικού Προϋπολογισμού
Δείτε Περισσότερα Γίνε Μέλος