Συμμετοχή στο περιοδικό "ΖΩ στα Πεύκα"
19 ΔΕΚ 2015

Διανέμει το τοπικό περιοδικό "ΖΩ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ". Είναι μια πρωτοβουλία με συντελεστές τις εκδόσεις "Τραπεζούς", Δντη έκδοσης τον Φωκίων Φουντουκίδη, Αρχισυντάκτρια - Ρεπορτάζ - Διαφήμιση την Μαρία Παράσχου, Δημιουργικό την Ιουλιάνα Οικονομίδου και Διανομή την Αρχοντία Αλμπαντοπούλου.

Είναι η Χριστουγεννιάτικη έκδοση και διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ πόρτα πόρτα. Σκοπός η ενημέρωση των πολιτών των Πεύκων για την τοπική αγορά, και για την προβολή των δράσεων και των ενεργειών πολιτών της περιοχής. Με διασκεδαστικό, απλό αλλά και με ποιοτικό τρόπο στην εκτύπωση και προβολή ο κάτοικος των Πεύκων και όχι μόνο μπορεί να προβληθεί και να κατατοπιστεί για αυτά που συμβαίνουν στα Πεύκα αλλά και γενικά.

Η εταιρία μας έχει την τιμή να φιλοξενηθεί με την διαφήμιση της αλλά και με άρθρο του ιδιοκτήτη Δημήτρη Παπαγγελή για το τι θα πρέπει να προσέχει το παιδί όταν σερφάρει στο διαδίκτυο. Με αυτή την συμμετοχή της η εταιρία μας παρουσιάζει τις μοναδικές υπηρεσίες στο χώρο της πληροφορικής στους κατοίκους των Πεύκων αλλά και με την κοινωνική ευαισθησία της τονίζει άλλη μια φορά στα παιδιά (αλλά και σε μεγαλύτερους)  την σημασία που έχει το διαδίκτυο στην ζωή τους αλλά και στην πνευματική, κοινωνική και οικογενειακή τους εύρυθμη λειτουργία τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του περιοδικού που παρουσιάζουν ένα τέτοια άρτιο αποτέλεσμα εδώ και τρία χρόνια στα Πεύκα, τον σχεδιαστή της εταιρίας μας Ανδρέα Λεούδη και τους κατοίκους των Πεύκων.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά !!!

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

  • Παραλαβή service εντός 24ωρών και άμεση δωρεάν διάγνωση
  • Πληροφόρηση για τεχνολογικά νέα και καινοτομίες
  • Εξόφληση μέσω Επιτροπής Ερευνών και Τακτικού Προϋπολογισμού
Δείτε Περισσότερα Γίνε Μέλος