Γνωρίστε την Unique!

Η Unique Technology ΕΠΕ ιδρύθηκε τον Ιούνio του 1998 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
about

Η βασική δραστηριότητα είναι το εμπόριο και η υποστήριξη συστημάτων πληροφορικής. Είναι από τις πρώτες που εμπορεύτηκε την ASUS και την Viewsonic στην πόλη μας. Από τότε έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες. Συνεργασίες που επιτρέπουν την πώληση προϊόντων τους στις καλύτερες τιμές.

Διαθέτει έμπειρο και ειδικευμένο τεχνικό τμήμα, που με την συνεχή εκπαίδευσή του καλύπτει όλες τις ανάγκες υποστήριξης σε υπολογιστές, φορητά, εκτυπωτές, δικτυακά συστήματα και συνολικά σε προϊόντα πληροφορικής.

Φιλοσοφία μας, από την πρώτη ημέρα ίδρυσης είναι ότι ο καθένας από τους πελάτες μας είναι μοναδικός. Σκοπός μας δεν είναι να σας παρουσιάσουμε έναν τιμοκατάλογο και να αποφασίσετε μόνος και μόνη το τι θα σας καλύψει καλύτερα, αλλά να σας κατευθύνουμε, με την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας, στην ποιοτικότερη και οικονομικότερη λύση. Να είμαστε μαζί σας και μετά την πώληση για οποιοδήποτε πρόβλημα σας προκύπτει.

Αυτή η φιλοσοφία στην αγορά της πληροφορικής ήταν το θεμέλιο συνεργασίας με το ΑΠΘ. Η εταιρία μας συνεργάζεται από το 1998 με πολλές σχολές του Πανεπιστημίου μας. Δεν είναι τυχαίο ότι ένας πελάτης σαν το ΑΠΘ εμπιστεύεται συνεχόμενα τόσα χρόνια την εταιρία μας.

Η νέα εποχή στην οποία ήδη είμαστε είναι για μας το νέο στοίχημα. Με συνέπεια, συνεχή επικοινωνία, τεχνογνωσία και εμπειρία σας καλούμε στην «παρέα» της μεγαλύτερης εταιρίας υποστήριξης.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

  • Παραλαβή service εντός 24ωρών και άμεση δωρεάν διάγνωση
  • Πληροφόρηση για τεχνολογικά νέα και καινοτομίες
  • Εξόφληση μέσω Επιτροπής Ερευνών και Τακτικού Προϋπολογισμού
Δείτε Περισσότερα Γίνε Μέλος